Forretningsenheder

E

Vi gør det kun, hvis vi har det rigtige team

E

Vi gør det kun, hvis vi kan ændre branchen, efter tredobbelt bundlinje-konceptet

E

Vi gør det kun, hvis vi kan se, at de bedste i branchen ikke gør det bedre end vi kan

Vi har ikke noget CSR program, som bliver drevet med sekundær status ved siden af forretningerne – vores CSR er selve forretningen. Uanset hvilke koncept vi integrere, skal alle aktive led af forretningen give en konkret positiv effekt på miljø og samfund: Forretningsidéer, rekruttering, ledelse, genbrug og det at give tilbage til det samfund, vi som forretning operere i.

MatKon Refurbish:

Refurbish og test af alle slags modems, routers, tv-boxe og andre CPE’er, siden 2009. I dag er vi Danmarks førende virksomhed inden for dette felt, og vi er stolte af at kunne tilbyde et koncept til telekom-branchen, der sikrer en markant højere genbrugs rate.

Se hjemmeside her

MatKon ProService:

Vi udfører teknisk service for virksomheder der producere og sælger elektronisk forbruger udstyr, sammen med den omfattende kundeservice og administration der ofte følger med. Vores opgave er at sikre, at deres kunder forbliver deres kunder, gennem service på højt niveau.

Vores Recycle & Resell koncept, skræddersyet til producenten, vil forlænge livstiden og værdien af produktet, uden at gå på kompromis med kvalitet –interessen for genbrug stiger, fra forbrugere til organisationer – derfor vil en stærk miljø-profil tilføre værdi til brandet.

Se hjemmeside her

MatKon Data:

Kompetent og bæredygtig IT service – til alle. Vi tilbyder IT service og support med en ny holdning til miljø, og et nyt koncept.

Vi bruger kun genbrugt hardware, som virker lige så godt som nyt, og vi vil gøre det nemmere og billigere for både private og virksomheder at få den rigtige rådgivning, opsætning og support, i stedet for ofte unødvendigt, omfattende og dyre ”komplete infrastruktur-pakker” som ikke passer til den enkelte virksomhed.

Se hjemmeside her

MatKon Travel:

Vi vil vise turister, en europæisk destination som de fleste er gået glip af, men som alle fortjener at se – vi vil også vise, at et rejseselskab kan støtte det lokalsamfund, der bliver tilbudt som destination. Vi dedikerer 5% af vores omsætning til særligt udsatte dele af lokalsamfundet, og til den storslåede natur.

Se hjemmeside her